domingo, 17 de febrero de 2019

MOMENTS DIVERTITS

TAN SOLS AMB UNA CAPSA



Com veieu en els infants amb poca cosa els hi basta per passar una bona estona.


馃槂

TALLER D'ALIMENTACI脫

MENJAR SALUDABLE
DIMECRES 13 vam realitzar un taller que tractava de l'alimentaci贸 saludable. 


A la classe de 1r, el monitor ens va passar un power point. Ell ens feia preguntes i nosaltres contest脿vem el que sab铆em, que no era poc!


Quan ja va acabar, ens vam dirigir a l´espai del gimn脿s per acabar de completar el taller. 




Ara es tractava de classificar, en els tres colors (verd, taronja i vermell) en funci贸 de ser m茅s o menys saludables.





s谩bado, 16 de febrero de 2019

SOTA EL GARROVER

HEM PLANTAT ,,,

Dimecres 13 de febrer vam sortir, tot el cicle d'infantil, al pati a fer una plantada de plantes per embellir el garrover.






Primer calia buidar part de l'arena que hi havia al voltant del garrover. Entre tots, amb pales i poals vam realitzar aquesta operaci贸.


Un cop vam tenir prou lloc, tamb茅 vam col·laborar en omplir la gran jardinera de terra, que ja 茅s aposta per poder plantar.


Tota aquesta activitat va ser en tot moment guiada pel pare de na Neus, de 5 anys, en Tomi.






domingo, 10 de febrero de 2019

EL DIVENDRES...

EL CONTE VIATGER




De tot d'una ja tenim curiositat per saber la hist貌ria, i quins personatges hi ha.

 

Cada divendres a darrera hora podem elegir un conte, dels que hi ha disponibles, per endur-nos a casa, i que formen part de l'activitat del "conte viatger". Pr猫viament hem firmat un acord amb el qual ens comprometem a tenir-ne cura i retornar-lo el dilluns.

SESSI脫 DE FILO

NINA AMB VAIXELL

Aquesta setmana hem descobert el quadre d'en Pablo Picaso: "nina amb un vaixell". Amb la t猫cnica d'anar destapant bocins del quadre i pensant que hi podria amagar-se o que es podia intuir s'ha anat desenvolupant la sessi贸. Na Rosa va prenent nota de tot all貌 que anem dient i ho transcriur脿 perqu猫 pugueu llegir la conversa resultant.

 







La propera sessi贸 de filo pintarem la nostra pr貌pia versi贸 del quadre.



CONTE CONTES AMB NABIL



COM V脠NCER LA POR

 Amb el "saber fer" d'en Nabil i recolzat pels seus monstres particulars, va demostrar que podem fer front als sentiments i situacions de por i fins i tot contraatacant amb una gran rialla.

  




SESSI脫 DE VALORS

EL RATOL脥 FREDERICH, TOT UN POETA.

 En aquest conte en qu猫 una colla de ratolins fan feina de recollir i emmagatzemar aliments per passar l'hivern, menys en Frederik que es dedica a recollir colors, els rajos del sol i guardar paraules per poder compartir en els moments m茅s durs de l'estaci贸 del fred. Al final l'admiren pel poder que tenen les seves paraules i el consideren un poeta extraordinari.




En acabar la lectura del conte i la conversa, qui ha volgut ha fet un dibuix representatiu de la colla de ratolins.


s谩bado, 2 de febrero de 2019

BONS H脌BITS

RESPELLAR-SE SES DENTS 

 En Nico va anar al dentista (m'explicava sa seva mare, na S貌nia) i li va recomanar raspallar-se ses dents en acabar cada una de les menjades. 脡s molt conscient i se'n recorda de fer-ho en acabar de berenar. Ell voldria que els seus amics i amigues prenguessin tanta cura com ell i se sumessin al bon h脿bit de raspallar-se habitualment ses dents.