miércoles, 31 de octubre de 2018

HALLOWEEN



CALAVERA, BRUIXES, UNICORN I 
LA REINA DE CORS

Una “performance” improvisada ha dirigit en Kilian en pocs minuts a

 l’arribar avui a classe.  Mireu i escolteu el vídeo que na Cristina (Bidell)

 a gravat.


La mare d’en Kilian, na Helen, l’hi ha escrit en un paper la cançó que

 en tant entusiasme ens ha cantat. Hem pogut constatar una nova

 faceta del nostre company de classe, un artista de la cançó. 


Al racó d'art alguns nins i nines han volgut pintar motius de

 halloween. 




domingo, 28 de octubre de 2018

AMB FRUITES I VERDURES

UNA CARA HEM FET

Aquesta sessió de "Filo" hem continuat treballant la làmina de "LA TARDOR" de Giuseppe Arcimboldo. 

 

Amb les fruites i verdures que vam aportar i en grups de tres,  cada equip va anar demostrant el seu talent en fer la distribució dels diferents elements perquè el seu conjunt fos el més semblant a una cara.

AIXÍ ÉS COM VA QUEDAR EL RESULTAT.

 

 Posau imaginació i veureu ulls, nas, boca, orelles i tal vegada una mica de perruca. Tracteu de no ser gaire exigents.

VA DE CONTES

UN LLEÓ, UN RATOLÍ I UN ÓS

Hi ha nines que els hi agrada portar contes a classe per compartir amb els companys / es. Contes que diverteixen i ensenyen valors que podem incorporar en les nostres accions a poc a poc.


 


Acabem el conte rugint com uns lleons / es  i fent-nos abraçades d'ós.




  

sábado, 20 de octubre de 2018

TRADICIONS

BUNYOLS DE LES VERGES
Per acabar la setmana ben dolça vam menjar de bunyols amb forat, fets per na Maria, padrina de na Kai. Moltes gràcies a ella i a qui l’ajudava. Eren exquisits!




SESSIÓ DE FILO

"LA TARDOR"  DE GIUSEPPE ARCIMBOLDO




És l'obra d'art que a poc a poc vam anar destapant. Prèviament entre tots dèiem que ens suggeria els bocins que es veien. També ens vam atrevir a pensar el nostre propi títol, entre d'altres: "Un adult gran", "Un señor con unas frutas". El pròxim divendres seguirem treballant aquesta làmina i cada nin / nina ha de dur una peça de fruita o verdura per fer entre tots un retrat.



L'ESCARABAT

AL PATI


No ens cal un llibre de ciències, aquest dia, al pati teníem un bon motiu per fer pinya al voltant d’un escarabat i observar la seqüència d’aquest animalet i un cotxe que li vam oferir per si volia pujar i anar a veure món. 



UN COR MÀGIC

EL CONTE DE NA JÚLIA


Aquest és el conte que va dur na Júlia a la classe. El conill guarda com un tresor aquest cor que somia ser ...  Cada un de nosaltres vam contestar a la pregunta del llibre: “Què somia ser el teu cor”?

SESSIÓ DE VALORS

SESSIÓ DE VALORS
A la sessió de valors hem jugat amb un globus inflat, ple d'aire, ens divertia molt perquè li donàvem petits cops i ens l'anàvem passant. Aquest joc era per entendre que nosaltres ens pareixem a un globus inflat amb aire i el nostre interior és ple de coses que ens fa ser divertits com el globus. Només ens cal descobrir-ho.


viernes, 12 de octubre de 2018

BENVINGUTS AL ESPAI VIRTUAL

SALUTACIONS A TOTES LES FAMILIES!

M´HE ANIMAT A INICIAR AQUEST ESPAI PER ANAR PENJANT ACTIVITATS QUE FAREM A L'AULA I EXPLICAR ESDEVENIMENTS QUE VAGIN SUCCEINT AL LLARG DEL CURS, D'AQUESTA MANERA ESTAREU MÉS CONNECTATS A LA REALITAT DEL APRENENTATGE DELS VOSTRES FILLS.




 FENT UNA SESSIÓ DE FILOSOFIA

COMUNICAR-VOS QUE EL PROPER DILLUNS  NA  CRISTINA  JA ACABA LES PRACTIQUES I S'ACOMIADARÀ  DELS INFANTS. HA ESTAT  UNA AJUDA  I UN ACOMPANYAMENT DURANT UN MÉS QUE LI AGRAÏM DE TOT COR.